Montesquieu Instituut: van wetenschap naar samenleving

Tips

De volgende tips kunnen u helpen om sneller uw weg te vinden op deze site.

1.

Snel deze site verkennen

Als u snel wilt zien, welke menu-keuzen er achter de donkerrode menubalk schuil gaan (Het Instituut, Onderzoek, Onderwijs enz.), kunt u het beste de site-map opvragen. Deze geeft u in één oogopslag een overzicht van alle rubrieken.

2.

Snel zoeken

U vindt modules het snelst door de eerste 5 à 6 letters in het zoekveld in te tikken.

Daarnaast kunt u via Google alle teksten op de site op een of meer woorden doorzoeken. Dit is handig als u op zoek bent naar een specifiek nieuwtje of document.

3.

Nieuws onder handbereik via RSS-feeds

Bij ieder nieuwsoverzicht staat het oranje RSS-icoontje. Door hier op te klikken abonneert u zich gratis op het nieuws over dit onderwerp. Uw browser haalt de nieuwsberichten dan dagelijks (of nog vaker) automatisch voor u op. U kunt het nieuws dan in uw browser bekijken zonder eerst naar de site van het Montesquieu Instituut te gaan.

4.

Inhoudsopgave

De inhoudsopgave aan de rechterkant blijft steeds in beeld. Een module eindigt meestal met de rubriek 'Meer informatie' waar u links naar andere relevante modules vindt.

5.

Bekeken

Na de inhoudsopgave en de opties voor afdrukken en reageren vindt u een overzicht van eerder bekeken informatie. De laatst door u bekeken pagina staat bovenaan.