Montesquieu Instituut: van wetenschap naar samenleving

Dr. R.J.H.M. Hamans

foto Dr. R.J.H.M. Hamans
vergrootglas
bron: rol: vigxb0x4t6x0

Hamans houdt zich bezig met innovatievermogen en internationale economische ontwikkelingen. Als assistent professor aan de Utrecht School of Economics op het gebied van innovatie en ondernemerschap(sbeleid), strategie en dynamiek Verder is Hamans betrokken bij veelal innovatieve en majeure projecten voor zowel overheden als het bedrijfsleven.

in de periode 2012: gespreksleider Model European Parliament-activiteit

1.

Voornaam

Roy

2.

Hoofdfuncties/beroepen (2/3)

  • senior projectleider innovatiefonds, provincie Limburg, 2009
  • onderzoeker Innovation and Entrepreneurship, Universiteit Utrecht, september 2009

U ziet een selectie van de loopbaan. In de uitgebreide versie is de gehele loopbaan in te zien.

3.

Opleiding

In de uitgebreide versie is een overzicht van de opleiding(en) opgenomen.

4.

Uitgebreide versie

In het digitale biografisch archief van PDC, partner van het Montesquieu Instituut, is een uitgebreide versie van deze pagina aanwezig met bijvoorbeeld partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, opleiding en wetenswaardigheden. Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft.

Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieën betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.