Montesquieu Instituut: van wetenschap naar samenleving

Haagsch College: De Staat van de Nederlandse Economie

Coen Teulings bij het Haagsch College

Coen Teulings: gaan we positief het nieuwe jaar in? Tegen het einde van het jaar maakte het Haagsch College de financieel-economische balans op. Kunnen we 2015 met vertrouwen tegemoet zien? 

Coen Teulings keek terug op het afgelopen jaar en blikte vooruit. Waar hebben we de voorzichtige economische groei aan te danken? En hoe hard zet de groei door in het komende jaar? Ook werd de arbeidsmarkt onder de loep genomen en sprak Teulings over de invloed van Europa op de staat van de Nederlandse economie.

Teulings is hoogleraar aan de Universiteit van Cambridge en deeltijd verbonden aan de UvA. Tussen 2006 en 2013 was hij directeur van het Centraal Planbureau. 

1.

Meer informatie

Haagsch College is een initiatief van Newscollege waarbij het Montesquieu Instituut een van de partners is. Vanuit het hart van politiek Den Haag geven belangrijke hoofdrolspelers en de beste analisten colleges over de thema’s die het nieuws beheersen.

Hier vindt u een overzicht van de Haagsch College lezingen die reeds zijn geweest. Meer informatie over de aankomende colleges en de organisatie van het Haagsch College vindt u hier.