Montesquieu Instituut: van wetenschap naar samenleving

PvdA presenteert keuzes voor Nederland

Op dinsdag 10 april presenteert Diederik Samsom tijdens een townhall-bijeenkomst in Den Haag de keuzes van de Partij van de Arbeid voor de toekomst van Nederland. Ik nodig je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en mee te discussiëren. Want dinsdag gaat het over de toekomst van ons land. Diederik presenteert onze plannen die niet alleen financieel van aard zijn, maar die vooral antwoord geven op de vraag: in wat voor soort land willen wij leven?

Onze partij staat al vijfenzestig jaar voor een land waar we eerlijk delen, kansen bieden en vooruitgang creëren. Een land waar we ons niet neerleggen bij de situatie zoals die is, maar waar we werken aan een betere toekomst. Een land waar we meer zijn dan een verzameling individuen. Waar we elkaar sterker maken en samen de cruciale voorzieningen organiseren. Niet ieder voor zich, maar samen werkt beter.

Om dat land dichterbij te brengen moeten we nu heldere keuzes maken. Keuzes voor de woningmarkt, de arbeidsmarkt, het onderwijs, de zorg, de verduurzaming van onze energievoorziening en de veiligheid van morgen.

Dinsdag presenteert Diederik die keuzes. Dinsdag laten we zien hoe we de samenleving sterker maken, onze economie aanjagen en onze financiën op orde brengen. Leden en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

Datum: dinsdag 10 april 2012

Tijd: 17.00 - 18.30 uur

Locatie: Museum voor Communicatie, Zeestraat 82, Den Haag

Voor deze bijeenkomst kun je reserveren via het reserveringsnummer van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5797. Houd ook je relatienummer (236015) en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, dan word je doorverbonden met een van onze medewerkers van de Ledenadministratie (tijdens kantooruren).