Montesquieu Instituut: van wetenschap naar samenleving

Bijeenkomst Missie Colombia, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen

Bent u actief in de water, maritiem, logistiek, agri of health care sector? Altijd al afgevraagd wat de kansen zijn voor u als ondernemer in Colombia? Kom naar de interessebijeenkomst Missie Colombia op donderdag 4 oktober met Joris Jurriëns, Hoofd Economische Afdeling op de ambassade in Bogota, Colombia.

Deze interesse bijeenkomst wordt georganiseerd in de aanloop van de handelsmissie naar Colombia die van 25 tot 29 november 2018 plaats zal vinden onder leiding van VNO-NCW voorzitter Hans de Boer en in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en minister Bruno Bruins voor Medische Zorg en Sport.

Het doel van deze bijeenkomst is bedrijven & geïnteresseerden verder te informeren over kansen en mogelijkheden in Colombia.

We verzoeken u vriendelijk uw aanwezigheid uiterlijk 2 oktober 2018 voor 12:00 uur door te geven. U kunt dit per e-mail kenbaar maken aan: office@nlinbusiness.com

We zien er naar uit om u op donderdag 4 oktober om 10:00 te verwelkomen!


Inhoud

1.

VNO-NCW

Dit is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. Sinds 1997 behartigt VNO-NCW zowel op nationaal als op internationaal niveau de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven. Voor die tijd waren VNO en NCW afzonderlijke organisaties. De organisatie is gevestigd in de Malietoren in Den Haag en heeft bovendien een vertegenwoordiging in Brussel. VNO-NCW heeft in Nederland vijf regionale afdelingen waarbij in totaal 155 brancheorganisaties zijn aangesloten.

2.

Meer over...