Montesquieu Instituut: van wetenschap naar samenleving

Presentatietraining, Den Haag

Universiteit Leiden - Faculty of Governance and Global Affairs (logo)
datum 7 december 2021 - 14 december 2021
plaats Den Haag
locatie Locatie van de Universiteit Leiden : Schouwburgstraat 2 Deelnemers: er is plaats voor 20 deelnemers Kosten Kosten: €950,- Inschrijven Presentatietraining Toon locatie
organisatie Faculteit Governance and Global Affairs (FGGA)

Ontspannen presenteren, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je jouw boodschap inhoudelijk sterk overbrengt en tegelijkertijd op een open manier in verbinding blijft met je publiek?

Met onze presentatietraining brengen wij je terug bij de kern. We reiken je praktische handvatten aan om in korte tijd ’vanzelf’-sprekend te presenteren. Ontspannen, vertellend over waar het voor jou echt om gaat en prettig om naar te luisteren. Niet door allerlei trucjes, maar doordat je erop vertrouwt dat jouw verhaal wel in je zit.

Je leert hoe je ontspanning kunt vinden in discomfort. Zo kun je ondanks de aanwezigheid van de druk die bij spreken voor groepen nu eenmaal komt kijken, toch in het moment blijven als je voor een groep staat. En wordt presenteren niet heel anders dan praten aan de keukentafel.

We bieden vakkundige, geduldige en begripvolle begeleiding met op jouw situatie toegespitste interventies. Kortom een stimulerende omgeving om je verborgen presentatietalent naar een hoger plan te tillen.

Data en locatie

Datum: 7 en 14 december, 9.30-17.00 uur.

Locatie: Locatie van de Universiteit Leiden in Den Haag: Schouwburgstraat 2

Deelnemers: er is plaats voor 20 deelnemers

Kosten

Kosten: €950,-

Inschrijven


1.

Faculteit Governance and Global Affairs (FGGA)

Faculteit Governance and Global Affairs is één van de partners van het Montesquieu Instituut. De Faculteit is in 1999 opgericht als een nevenvestiging van de Universiteit Leiden.

2.

Meer over...