Montesquieu Instituut: van wetenschap naar samenleving

Overzicht MI stageplaatsen

Het MI biedt een stage/werkplek in een dynamische academische omgeving in het centrum van de Nederlandse en Europese politieke en parlementaire wereld. Het instituut is een samenwerkingsverband van 5 partners en biedt stageplaatsen aan bij een van deze partners.

Ben je op zoek naar een stage? Hieronder volgt een overzicht van de vacatures voor stageplaatsen.

Op dit moment staan er geen reguliere vacatures open.

1.

PDC

De webredactie van het Montesquieu Instituut ligt in de handen van PDC, een van de partners binnen het Instituut. PDC beheert daarnaast ook websites als Europa-Nu.nl en Parlement.com. Stagiairs nemen deel aan de redactieteams van deze websites. Zij verwerken en verrijken het dagelijks nieuws, actuele thema's en achtergrondartikelen over Europese en nationale politiek via een content management systeem.

2.

Faculteit Governance and Global Affairs

De Faculteit Governance and Global Affairs biedt studenten de mogelijkheid om betrokken te raken bij een van de lopende onderzoeksprojecten.

3.

CPG

Het CPG biedt studenten de mogelijkheid voor stageplaats of een student assistent positie.

4.

DNPP

Indien er stageplaatsen beschikbaar zijn bij het Documentatie Centrum voor Politieke Partijen zal dit worden bekend gemaakt via de website van het DNPP.

5.

MI Maastricht

De Maastrichtse vestiging van het MI biedt Student Fellowships aan voor gevorderde studenten met een interesse in onderzoek naar Europees en vergelijkend constitutioneel recht en politiek.