Kees Boonman

foto Kees Boonman
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)

Kees Boonman is journalist en politiek commentator van de Haagse politiek. Elke zaterdagochtend is hij te horen bij Nieuwsweekend op NPORadio1. Hij is werkzaam voor diversie televisie- en radioprogramma's en is gespecialiseerd in Haagse en Europese politiek. Boonman was tot 2021 ook werkzaam als docent Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden. In publieke discussies is Boonman vaak pleitbezorger voor meer aandacht voor kwaliteit en goed onderzoek in de journalistiek.

 

Kees Boonman is een van de vaste moderatoren van de maandelijkse debatten georganiseerd door het Montesquieu Instituut. Hij is gespecialiseerd in Haagse en Europese politiek.

Boonman is journalist en politiek commentator van de Haagse politiek. Hij is werkzaam voor diversie televisie- en radioprogramma's en was tot 2021 ook werkzaam als docent Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden. In publieke discussies is Boonman vaak pleitbezorger voor meer aandacht voor kwaliteit en goed onderzoek in de journalistiek.