Colofon de Hofvijver

De Hofvijver is een uitgave van het Montesquieu Instituut.

Inhoudsopgave van deze pagina:

1.

Redactie

De redactie wordt gevormd door medewerkers van het Instituut en zijn partners. De Hofvijver wordt samengesteld, geredigeerd en verstuurd door PDC, partner van het Montesquieu Instituut. Vragen, reacties of suggesties ontvangen wij graag via het e-mailadres dehofvijver@montesquieu-instituut.nl.

2.

Verschijningsdata

De Hofvijver verschijnt in principe op de laatste maandag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden.

3.

Copyright

Het in de Hofvijver gepubliceerde materiaal is eigendom van het Montesquieu Instituut (MI). Al het materiaal mag zonder toestemming vooraf en zonder vergoeding voor niet-commerciƫle doelstellingen gebruikt en gereproduceerd worden. Doe bij gebruik wel recht aan de context van het materiaal en vermeld het Montesquieu Instituut als bron.

Het is niet toegestaan de inhoud tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de toestemming van het Montesquieu Instituut.

4.

Disclaimer

De redactie spant zich in om juiste en actuele informatie via de Hofvijver te verspreiden. Komt u toch iets tegen dat niet (geheel) correct of actueel is, dan stellen wij uw reactie natuurlijk bijzonder op prijs.

Wanneer er in De Hofvijver verwezen wordt naar informatie buiten de site van het Montesquieu Instituut, dan kunt u bij vragen e.d. rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder van deze informatie.

De Hofvijver wordt verzonden via e-mail volgens de daarvoor geldende procedures en protocollen. Wanneer u de Hofvijver niet ontvangt op het door u opgegeven mailadres dan kunt u dit mailen naar dehofvijver@montesquieu-instituut.nl.

5.

Persoonsgegevens

Het Montesquieu Instituut gebruikt alleen persoonsgegevens die u zelf voor dit doel heeft opgegeven. Als uw e-mailadres wijzigt meldt u zich eerst op uw e-mailadres af en daarna kunt u zich met uw nieuwe mailadres aanmelden. De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is van toepassing.

6.

Reageren en contact

Lange Voorhout 86 - 32

2514 EJ Den Haag

(070)-3560238/3630105 (telefoon)

dehofvijver@montesquieu-instituut.nl (e-mail)